Boomgaardcamping Hermitage

Boomgaardcamping Hermitage
Groeneweg 1
4356 CH Oostkapelle
+31 (0) 6 53 22 01 39
Email this venue
Visit their website
Lat: 51.57161 - Lon: 3.52708
Camping Hermitage is the only naturist camping on the beautiful orchard Zeeland: Walcheren, near Domburg, within walking distance of the beach.
  • 9 Camping spaces
  • Area 2.4 hectares
  • Near the sea

Share this page

Reviews

RobL
22/08/2014
De eerste dag dat wij arriveerde bij Hermitage werd ons verteld dat twee dagen later de camping volgeboekt was. Maar, omdat wij een klein tentje hadden konden we toch blijven en als 'bijzettentje' op het perceeltje van een van de afwezige eigenaren staan; moesten alleen de haringen iets anders geprikt worden zodat we onder de legale limiet van 6 vierkante meter zouden blijven.
Tot zover alles prima dus. Echter, die belofte bleek prematuur zo werd ons later verteld want......

Na meer dan 25 jaar lidmaatschap van INF/NFN, na 4 jaar op een naturistenterrein te hebben gewoond, na jaren in het bestuur te hebben gezeten van een naturistenvereniging, zijn wij van Hermitage...... WEGGESTUURD(!) na die twee dagen omdat........ men vond dat wij geen naturisten waren!

Ons onvergefelijke gedrag: mijn vrouw had de eerste dag voor haar tent gelegen in..... een onderbroek en T-shirt!
Let wel, het was die dag 18-19 graden en ze had een tentplaats gekregen in de schaduw.
De tweede dag waren we de hele dag weg. Maar, wanneer ze bij Hermitage na twee dagen nog niet de borsten van je vouw gezien hebben dan ben je blijkbaar niet meer welkom als familie (man, vrouw plus twee jonge kinderen). En dat zonder discussie. Niet even vragen van 'hoe zit dat' of zo.
En wij al die jaren aan iedereen lopen vertellen dat respect, in samenhang met naaktheid, de kern vormt van Naturisme.

De interpretatie van de term Naturisme door een club als Hermitage noem ik niets minder dan pervers. Als overtuigd naturist ervaar ik Hermitage als een totale belediging, niet alleen vanwege het wegsturen van ons, maar vanwege deze obscene kijk op, en misbruik van, het prachtige fenomeen wat Naturisme is, of liever gezegd 'zou moeten zijn'.

Kortom, als je vind dat Naturisme alleen gaat over in je blote kont lopen, als je het leuk vind dat je daarbij iedere minuut van de dag in de gaten gehouden kan worden, als je vind dat tolerantie en respect niets met Naturisme te maken hebben, dan is Hermitage de plek voor jou. Vergeet vooral niet minstens een keer per dag naakt langs de caravans van de eigenaren te paraderen want daarmee voorkom je dat je weggestuurd wordt.

Vind je daarentegen dat respect onlosmakelijk onderdeel is van Naturisme, wil je je vrij voelen en niet bekeken, BLIJF DAN VER BIJ HERMITAGE VANDAAN!!!

RobL, Culemborg

Add your review


Please enter the letters in the picture into the right hand box